ÇORUM / MERKEZ - Yunus Emre Ortaokulu

Mrt

Okulumuz Yunus Emre Ortaokulu Anasınıfı A şubesi öğretmeni Derya ÇAYIRKUŞU ve öğrencilerinin katıldığı Okulda İyi Oluş temasına uygun olarak hazırlanan ‘Mutlu Çocuklar Mutlu Hayatlar ‘eTwinning projemiz başlıyor.

Mrt

Okulumuz Yunus Emre Ortaokulu Anasınıfı A şubesi öğretmeni Derya ÇAYIRKUŞU ve öğrencilerinin katıldığı E-Twinning projemiz devam ediyor.

Öğrencilerimiz kitap yardımında bulundu.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda kutlandı.

May

Satranç turnuvası okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Göksal YÜCESOY rehberliğinde yapıldı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla okulumuz konferans salonunda bir program düzenlendi.

Mrt

Yunus Emre Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma günü kapsamında okul konferans salonunda bir program gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuz öğrencileri 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem karnelerini heyecanla aldılar. Karnelerini alan öğrencilerimiz 15 günlük tatile girdiler. Okulumuz 2. dönem eğitim öğretime 6 Şubat 2023 tarihinde başlayacaktır.

Ock

Öğrencilerimizin madalyaları verildi.

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü anma programı gerçekleştirildi.

Eyl

15 Temmuz Şehitlerini Saygı ve Rahmetle Anıyoruz.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim haftası Okulumuz Bahçesinde Coşkuyla Kutlandı.

May

7. Sınıf öğrencilerimize Teknolojinin kullanımı ve Teknoloji Bağımlılığı konularında seminer verildi.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladık.

Nis

Okulumuz bahçesinde, Ağaç dikme etkinliği düzenledik.