T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇORUM / MERKEZ - Yunus Emre Ortaokulu

Ana Sınıfı Öğrencilerimizden E-Twinning Projesi Devam Ediyor...

Okulumuz Yunus Emre Ortaokulu Anasınıfı A şubesi öğretmeni Derya ÇAYIRKUŞU ve öğrencilerinin katıldığı E-Twinning projemiz devam ediyor.

 ARKADAŞIM MATEMATİK (MY FRIENDS IS MATHS)

Okulumuz Anasınıfı A  şubesi öğretmeni Derya ÇAYIRKUŞU ve öğrencilerinin katıldığı ve velilerimizle yürüttüğümüz ARKADAŞIM MATEMATİK (MY FRIENDS IS MATHS ) E-Twinning projesinde eğlenceli matematik etkinliklerine devam ediyoruz.

 Projede erken çocukluk dönemindeki matematikkavramlarını etkinlikler yoluyla öğretmeyi, çocukların matematiğe karşı ilgi duymasını sağlamayı ve bilişsel gelişimini desteklemeyi, eğlenerek öğrenmeyi amaçlamaktadır.

10 Türkiye, 3 Romanya, 1 Litvanya ve 1 Azerbaycan ülkelerinden oluşan grubumuzla işbirlikçi ve ortak çalışmalara da yer veriliyor.

Projenin tümkatılımcıları anasınıflarından oluşturulması vesilesiyle; okullar arasında işbirliği geliştirmeyi de hedeflemektedir.

Sınıflandırma, sıralama, uzun-kısa, küçük-büyük ,eşleştirme, hafıza, puzzle, ritmik sayma, şekiller gibi bir çok erken çocukluk döneminde matematik çalışmalarınayer veriliyor. proje,web2 araçları ve ekstra etkinliklerle zenginleştirilerek uygulanacaktır.

Her çocuk Pıxton web2 aracını kullanarak kendi avatarını şekillendirdi.

Etkinliklerimizden birkaçı 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.03.2023 - Güncelleme: 04.01.2024 10:56 - Görüntülenme: 433
  Beğen | 26  kişi beğendi